Foreninger

Vi har mange spændende klubber og foreninger i huset. Her finder du en oversigt over dem og deres aktiviteter. Klik på linket til hver forening for at læse mere om dem.

Ældresagen Brande

Vi er en lokalafdeling af den landsdækkende, almennyttige organisation Ældre Sagen, som er uafhængig af partipolitik, religion og etniske forhold. 
Vi arbejder for, at alle voksne – uanset alder – skal have retten til at bestemme over egen tilværelse, have et meningsfuldt liv og mulighed for at deltage aktivt i samfundet.
På hjemmesiden kan du finde oplysninger om lokalafdelingen og de arrangementer, vi tilbyder. Du kan også læse om dine muligheder for at få støtte og vejledning.
 

Brande Kunstskole

Skolen bygger på fællesskabets glæde og står stolt på det dannelseslag af kunst, skaberkraft og fællesskab som er Brandes idenitet. Det gamle sygehus er kulturbærende og en del af vi menneskers og byens historie. NU skal der skabes og formidles kunst i en ny fælles fortælling!

Brande Kunstskole tilbyder undervisning til både børn, unge og voksen. Skolen er et tilbud til alle, der har lyst til at udtrykke sige kreativt og kunstnerisk, har lyst til læring og fordybelse, til fællesskab, eksperimenter og undersøgelser.  Vi fokuserer på et højt fagligt niveau og undervisningen varetages af udøvende kunstnere og undervisere med stor undervisningserfaring. 

Åbent Værksted

Åbent Værksted er for alle der kan lide at være kreative… Vi laver lige hvad vi har lyst til af kreative ting, inspirere hinanden, lærer nye ting, laver fælles projekter, hjælper hinanden, griner og hygger sammen. Læs mere om Åbent Værksted ved at klikke på linket i overskriften. 
 

Brande Frimærkeklub

Brande Frimærkeklub er en mindre klub for frimærke- og postkortsamlere. Vi er for øjeblikket 14 medlemmer. Vi mødes hver 14. dag i kælderen på Brande Bibliotek. Her hygger vi og bytter og handler med hinanden. Ind i mellem er der også indbudt folk til at holde foredrag om forskellige frimærkeemner. Klubben råder over fælles frimærkekataloger, der dækker næsten hele verden.

Derudover afholder vi til hvert møde et formidlingssalg, hvor der kan sælges overskydende materiale og købes ind til samlingen. Alle interesserede er meget velkommen til at møde op og se, om det er noget for dem.

Sykursus Dok Arends

Lær at sy, eller få hjælp til dine syprojekter. Se mere i kalenderen.

Dansk Folkehjælp – Seniornet

Seniornet i Brande mødes i Det Gamle Sygehus søndag eftermiddag hver måned til kaffe og hyggesnak.
 
Brande Flettekreds
 
 
%d bloggers like this: