Om

Det Gamle Sygehus er Brandes Kultur- og Borgerhus.

Ejet og drevet af Dok Arends S/I, er huset baseret på frivillighed og samarbejde. Kongstanken er at have et samlingssted i midtbyen for foreninger, borgere, tilflyttere, unge og ældre, samt Brande Vandrehjems gæster.

Dok Arends har i 2021 lanceret Brande Kunstskole som udbyder kreative kurser for voksne og børn, samt skoletilbud. En donation fra Bestseller har bl.a muliggjort at vi har kunnet indrette et komplet keramikværksted med ovn.

Takket være en donation fra RealDania på DKK 1,1 mio. kan arbejdet med Brandes Dagligstue påbegyndes i 2023. Dagligstuen skal bruges af borgerne som mødested i hverdagen, til større foredrag og kurser og indeholde en café samt information for turister.

Bestyrelsen

Den arbejdende bestyrelse bag Det Gamle Sygehus og Dok Arends , består af fire frivillige der dedikerer en stor del deres fritid til at få hverdagen til at køre. Bestyrelsen mødes ca. hver anden uge og efter behov.

Bestyrelsen består af:

Formand Lotte Stoltenborg

Næstformand Lotte Stoltenborg

Kasserer Ilse Christensen

Webmaster Anja Norn

Derudover har man valgt at have en udvidet bestyrelse der mødes fire gange om året, for at gå i dybden omkring økonomi og strategi. Den udvidede bestyrelse består yderligere af:

Mads Ruglykke

Tony Hansen

Peter Kristiansen

Denne side bruger cookies. Læs mere i vores Privatlivspolitik.  Læs mere