Krea Værkstedet

Se listen over alle Krea Værkstedets åbningsdage og Workshops her:

Måned Uge Dag Liste

februar 2023

MA
TI
ONS
TO
FR
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5

Begivenheder

Krea Værkstedet er for alle

Om Krea Værkstedet

Krea Værkstedet er et uformelt kreativt forum drevet af frivillige kræfter.

Du kan komme og sy, hækle strikke, male, tegne eller hvad du ellers har lyst til af kreative ting. Du medbringer selv materialer og vi skiftes til at lave kaffe og te. Nogle gange er der friskbagt kage eller boller – der er mulighed for at bruge ovnen i Fælleskøkkenet. Kommer du om mandagen, er du meget velkommen til at tage din egen frokost med. Vi er en del der er der fra start til slut, men det er ikke noget krav.

Det koster p.t. 25 kr. pr. gang eller 400 kr. for et år at være aktiv i Krea Værkstedet. For at komme i Krea Værkstedet, skal du have lyst til kreativitet – og det gør absolut ikke noget hvis du ikke har været kreativ tidligere, men har fået tid/lyst til at udfordre en ny side af dig selv.

Hvad vi laver

Vi inspirerer hinanden og programmet er ikke fast – men nogle gange aftaler vi at arbejde f.eks med en bestemt maleteknik, lave decoupage eller andet. Selvom der er aftalt et tema, behøver du ikke deltage i det, hvis det ikke interesserer dig. Du må altid gerne fortsætte med dit eget kreative arbejde.

Der er nye symaskiner og overlockere til rådighed så kan du sy, så har du ikke en maskine er Krea Værkstedet lige noget for dig. Vil du gerne lære at sy, anbefaler vi dig at deltage i Elses sykurser.

Reglerne er få, vi er søde og rare ved hinanden, vi hygger og vi hjælper hinanden med at rydde op når vi er færdige.

Workshops

Som noget nyt, laver vi workshops hvor vi afprøver nye kunstarter og teknikker. Workshops er ikke et kursus, men giver dig mulighed for at snuse lidt til andre medier og kreative teknikker. En workshop koster som typisk 50-200 kr. afhængigt at materialeforbrug.

Vi glæder os til at se dig!

Kig forbi mandag formiddag eller torsdag aften.

Denne side bruger cookies. Læs mere i vores Privatlivspolitik.  Læs mere

%d bloggers like this: