Bestyrelsen

Bestyrelsen i Dok Arends har siden 2018 bestået at fire frivillige de fandt sammen i tanken om at bevare Brande Vandrehjem og lade den gamle sygehusbygning blive til det kultur- og borgerhus som Brande manglede. Bestyrelsen er i høj grad en arbejdende bestyrelse, som laver en masse praktisk arbejde samtidigt med at der søges fonde, laves planer og strategier.

Hvert bestyrelsesmedlem bruger mellem fem og 10 timer ugentligt – i perioder mere – på opgaver og møder.

Bestyrelse

Lotte Stoltenborg Formand

Udover af være formand, står Lotte for udlejning af lejligheder og værelser, fondsansøgninger samt er projektleder på Brandes Dagligstue.

Ilse ChristensenKasserer

Ilse er ansvarlig for daglig bogføring, referater fra bestyrelsesmøder og aflæggelse af årsregnskab. Derudover har Ilse kontakt til revisor og advokat og været den drivende kraft bag udformning af vedtægter og selskabskonstruktionen.

Kirsten Pedersen

Kirsten er vores uundværlige hjælper, der bidrager med sin erfaring til fondsansøgninger, sponsorater vedtægter, kontakt til advokat, andre kultur- og borgerhuse m.m.

Bitten Nielsen

Bitten har ansvar for den daglige rengøring og de kreative indslag, bl.a. i samarbejde med Krea Værkstedet.

Peder Johansen

Peder er Det Gamle Sygehus’ pedel og sørger for at tingene kører som de skal i hverdagen. Han har kontakten til håndværkere i forbindelse med bygningsvedligehold, tilbudsgivning m.m.

Dorthe Lund

Dorthe sørger for hjemmesiden og medlemsregistrering.

Denne side bruger cookies. Læs mere i vores Privatlivspolitik.  Læs mere