Nyheder

Ingen grund til kedsomhed

Mens du holder sommerferie, arbejder vi på livet løs i Det Gamle Sygehus. Bestyrelsen holder ikke sommerferie, men gør klar til den nye sæson i august. Bænkene udenfor er malet, og huset bliver løbende opgraderet til at rumme flere og flere brugere. Hver dag (næsten) sker der nye spændende ting, der bliver løbende oprettet nye kurser og workshops.. Kig forbi vores kalender og se hvad der er på programmet for efteråret. Der er absolut ingen grund til at gå og kede sig!

Brande City har foræret os en af de flotte bænke der prydede Torvet under Street Art. Den står nu og pynter på den store plæne, så trænger du til et hvil på vej til – eller fra – byen, har vi masser af plads udenfor.

Brande Kunstskole

Efter et veloverstået år med både en efterårs- og forårssæson har Brande Kunstskole offentliggjort sit program for efteråret 22 – det er fyldt med mange spændende kurser. Du kan både lære keramik, maleri, fotografering, tegning og meget, meget mere. Kunstskolen tilbyder kurser til både børn og voksne. Se oversigten over alle Brande Kunstskoles kurser her. Der er rift om mange af kurserne, så kig endeligt forbi hjemmesiden. Husk også at Brande Kunstskole har Åbent Hus 13. august med udstilling af kunstværker.

Krea Værkstedet

Krea Værkstedet har fået mange nye medlemmer den seneste måned. Der er oprettet en åben Facebook gruppe og Krea Værkstedet har også sin egen kalender hvor du kan se hvornår der er åbent og hvilke dage der er workshops. Krea Værkstedet er uformelt forum, åbent for alle. Her har du mulighed for at lade dig inspirere af andre, fordybe dig i det du har lært i Brande Kunstskole eller simpelthen hen bare hygge dig i godt selskab, mens du overvejer hvad du vil i gang med. Så kig endeligt forbi – indtil videre er det mandage fra 10-16 og torsdage fra 18-22 vi mødes.

Kalender

Kalenderen for Det Gamle Sygehus er opdateret med alle aktiviteter og begivenheder i huset frem til jul. Der kommer løbende flere til, så hold øje med kalenderen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne side bruger cookies. Læs mere i vores Privatlivspolitik.  Læs mere