Om Dok Arends

Vi er en selvejende institution der ejer og drifter bygningerne Dr. Arends Vej 1-7 i Brande, omfattende Det Gamle Sygehus og Brande Vandrehjem. Derudover udlejer vi “in-between” lejligheder og værelser til tilflyttere og expats på tidsbegrænset udlejning – typisk 3-6 måneder.

Vores formål er at sikre og drifte fortsat vandrehjemsdrift i Ikast-Brande Kommune, huse lokale foreninger, tilbyde kursus- og mødevirksomhed for virksomheder og andre, samt være hjemsted for det lokale Kultur- og Borgerhus.

Et så skønt område i midtbyen med det gamle sygehus og vandrerhjemmet skal for enhver pris bevares. Danmark mister i disse år en masse gamle bygninger med stor historisk og kulturhistorisk værdi. Det er vigtigt at bevare disse for eftertiden, samtidigt med at vi tilfører bygningerne nyt bæredygtigt liv, til gavn for Brande og omegn.

Alt arbejde i Dok Arends er frivilligt og ulønnet. Vi er ikke støttet af offentlige midler, og er dermed 100% afhængige af medlemskaber, sponsorater og tilskud fra de fonde vi søger.

Denne side bruger cookies. Læs mere i vores Privatlivspolitik.  Læs mere