Om

VELKOMMEN TIL BRANDES NYE KUNSTSKOLE!

Brande Kunstskole er hjemmehørende under den selvstændige institution Dok Arends, der ejer og drifter bygningerne Dr. Arends Vej 1-7 i Brande; Det gamle Sygehus og Brande Vandrehjem. Brande Kunstskole har til huse “Syv trin ned” på Det gamle Sygehus.

Skolen bygger på fællesskabets glæde og står stolt på det dannelseslag af kunst, skaberkraft og fællesskab som er Brandes idenitet. Det gamle sygehus er kulturbærende og en del af vi menneskers og byens historie. NU skal der skabes og formidles kunst i en ny fælles fortælling!

Brande Kunstskole tilbyder undervisning til både børn, unge og voksen. Skolen er et tilbud til alle, der har lyst til at udtrykke sige kreativt og kunstnerisk, har lyst til læring og fordybelse, til fællesskab, eksperimenter og undersøgelser.  Vi fokuserer på et højt fagligt niveau og undervisningen varetages af udøvende kunstnere og undervisere med stor undervisningserfaring.

Der undervises i maleri, tegning, akvarel, kreativ fotografi, cyanoprint, keramik, collage, kunststrik, mixmedia mm. Der arrangeres også endags- og weekendsworkshops, fælleslørdage, skoleudstillinger og foredrag. Skolen indgår også i fællesskaber og deltager i bl.a. Street Art Festivalen, Kulturnatten og Aktiv Sommer i Ikast-Brande kommune mm. Ligeledes udbydes tilbud til skoler, SFO’er og børnehaver.

Brande Kunstskole er skabt for alle og målet er at være en aktiv og åben medspiller i byens og kommunes kultur- og kunstliv.

Skolens daglige leder er Britta Egebjerg. Hun og formanden for Dok Arends Dina Blomstrand arbejder tæt sammen om skolens tilbud og samarbejdsrelationer.

Har du en ide til et undervisninsforløb, vil du gøre brug af vores tilbud til skole, SFO eller børnehave, eller ser du os som en oplagt samarbejdspartner omkring et kunstnerisk/kreaivt projekt – så kontakt os endelig.

Vi glæder os til at at lade kunsten leve – endnu mere i Brande!

 

Denne side bruger cookies. Læs mere i vores Privatlivspolitik.  Læs mere