Undervisere

UNDERVISERE, EFTERÅR 2021 – FORÅR 2022

GITTE F. AASKOV

Gitte er uddannet lærer med linjefag billedkunst fra Jelling Statsseminarium og har 25 års undervisningserfaring. Hun arbejder i flere medier, de seneste år har hun haft fokus på leret og videreudannelse indenfor keramik.

Gitte underviser i keramik og Kunstmix.

STILIYANA POPOVA

Stiliyana har en Bachelor of Fine Arts fra Sofia University indenfor grafisk design, tegning, maling, skulptur, ukonventionelle former, forestillinger, kunstinstallationer, multimediedesign, pædagogik, psykologi og filosofi.

Stiliyana underviser i maleri og tegning.

BRITTA EGEBJERG

Britta er kunstfotograf og arbejder også med grafiske og tekstbaserede udtryk. Hun  har undervisningserfaring fra mange (tvær)kunstnerike projekter, og arbejder gerne på tværs af aldersgrupper.

Britta underviser i kreativ kunstfotografi, cayonprint/blå print og pap & papir.

AYOE LISE L. PLØGER

Ayoe Lise er uddannet pædagog og grafiker og har arbejdet med billedudtryk og udervisning i 20 år. Hun er i dag udøvende billedkunstner med eget galleri i Hvide Sande.

Ayoe Lise underviser i Kunstmix. (Forår 2022)

JAN KRAGSIG

Jan er billedkunstner og arbejder indenfor det klassiske maleri. Han er uddannet billedkunstlærer fra Haderslev Statsseminar, arbejder som lærer og underviser hovedsageligt i billedkunst. 

Jan underviser i maleri.

PERNILLE BENTZON

Pernille er strik-og kunst-håndværker, fremstiller eget garn, plantefarver og skaber billeder og tøjkreationer “malet” med strikkepinde og hæklenål. Hun er medlem af den udstillingsaktive klub “Strikkerebellerne”. 

Pernille underviser i kunststrik.

RITA GRAM

Rita er uddannet tekstil designer, er udøvende billedkunstner og mønsterkonstruktør. Hun har stor undervisningserfaring i både kommunal regi og på eget værksted. 

Rita underviser i akvarel og collage.

ANNE LINDHOLM

Anne er uddannet fra Designskolen i Kolding og har siden undervist i forskellige kunstneriske fag. Først i 15 år på Design- og håndværksefterskolen i Skjern og de seneste 4 år på Herning Billedskole.

Anne unerviser i tegning.

INGE-LIS GAARDSTED

Inge-Lis er udøvende billedkunstner og har i 25 år drevet kunstskolen Stjernedrys i Vejle med fokus på “Børnekunst i høj kvalitet”. Hun underviser i flere medier og teknikker.

Inge-Lis underviser på kurset “Engle-skulptur”.

Denne side bruger cookies. Læs mere i vores Privatlivspolitik.  Læs mere